Om os

I Nøddebixen.dk sælger vi nødder til alle i alle aldre. Vi har fokus på kvalitet og enkelthed, og vi brænder for at sælge produkter, som opfylder vores egne krav. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

 

Nøddebixen stammer fra den aarhusianske helsekostbutik Ren Kost, der har ligget i Jægergårdsgade siden midten af 1970’erne. Dengang var grundlaget for varesortimentet primært egen avl i biodynamisk kvalitet.

 

Ren Kost har udviklet sig fra helsekost til nutidig økologisk købmand med vægt på økologiske og biodynamiske varer. Butikken henvender sig til alle med interesse for økologi og bæredygtighed i hverdagen, herunder alle fra interesserede i holistisk sammenhæng til børnefamilier, hvilket butikken i dag bærer præg af. Varesortimentet dækker alt hvad en husstand måtte ønske sig af dagligdags indkøb. 

 

I den fysiske butik bestræber vi os på at føre økologiske og biodynamiske hverdagsvarer og specialvarer der tilgodeser folks behov for at forebygge eller behandle ubalancer, der kan påvirke livsglæden i hverdagen. Et bredt varesortiment fra glutenfri diætmad til sunde snacks, sportsernæring og børnemad.

 

Vores motto er at vi fører alle de økologiske dagligvarer og kosttilskud vi kan stå inde for: Frugt og grønt, tørvarer (ris, pasta, kornprodukter, nødder, tørret frugt) vegetariske dagligvarer, frostvarer, økologisk kød og lidt i færdigretter, miljøvenlige rengøringsmidler, kropsplejeserier og kosmetik, babybleer, sukker- og glutenfri produkter, økologisk kød, sportsernæring, snacks og sund slik, safter, øl og vin.

 

De velkendte økologiske og biodynamiske varemærker i Ren Kost repræsenterer det vi vejleder folk i at anvende, uanset at varerne har en lille afsætning og derved større spild. Det er vigtigt at vi tør have de varer vi anbefaler. Det er en stor tilfredsstillelse i Ren Kost at kunne tilbyde det vi anbefaler, også til konkurrencedygtige priser i forhold til dagligvarehandlen.